COLLAGEN POWDER

oraittt. kali ini, apakah promosi untuk oktober 2013? haaaa, ini laa yang saya tunggu-tunggu. sebenarnya dah lama saya tunggu, tapi memandangkan masa tu masih dalam pantang, saya tangguhkan niat saya dulu. sekarang, ia tiba. dan sudah pasti saya tidak akan melepaskan peluang keemasan ini.
 
so, apakah dia promosinya?
 
tidak lain tidak bukan, SHAKLEE COLLAGEN POWDER !!!


 
 
kenapa saya dah timbul keinginan nak ber-collagen bagai nih? hihihi.. sebab saya dah malas nak telan vitamin B, C, E.. saya nak yang lagi power, yang lagi umph. yang dalam setiap paket, semua vitamin ada. hihihi.. senang, bawa je ke mana-mana tanpa perlu nak asingkan ke dalam pill box, atau tak perlu nak heret botol-botol vitamin ke hulu ke hilir. sweet kan? hihihii..
 
jadi, kat sini saya nak kongsikan dengan korang semua tentang keistimewaan SCP ini.
 

Keistimewaan Collagen Powder Shaklee

Shaklee collagen powder adalah supplement kolagen yang unggul, mengandungi 4,000mg Kolagen RSS (Sisik Ikan Merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik Ikan Merah. Kolagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular, sekitar 1,000 Dalton (berat molekular kolagen disukat dalam Dalton) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermins dengan berkesan.


Terdapat 7 ramuan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, kolagen ikan, ekstrak kekerang, Lactobacillus acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B, digabungkan untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luar.Fungsi Ramuan Utama

Ramuan istimewa Collagen Powder Shaklee setiap satunya mempunyai fungsinya tersendiri.

1. Kolagen Dari Sisik Ikan Merah
Sisik ikan merah adalah sumber kolagen yang premium dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan kolagen haiwan.

2. Ekstrak Biji Camellia japonica
Biji Camellia japonica terdiri dari asid oleik, satu emolien dan pelembap kulit yang hebat, dan isoflavon, antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas.

3. Ekstrak Pfaffia
Pfaffia yang juga dikenali sebagai ginseng Brazil, apabila digabungkan dengan ekstrak biji Camillia japonica, membantu formasi kolagen dan asid hyaluronic. Dengan kemampuan luar biasa mengikat amaun air yang banyak, asid hyaluronic memainkan peranan penting dalam menghidratkan tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut, lembap dan licin.

4. Elastin dari kolagen ikan
Elastin memelihara kulit menjadi fleksibel tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit ditarik. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi berganding bahu dengan kolagen untuk mengekalkan kulit menjadi tegang, anjal dan elastik.

5. Vitamin C Dan Vitamin B
Vitamin C menggalakkan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit kita. Vitamin B turut serta dalam metabolisma karbohidrat, lemak dan protin untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan kolagen dalam sel.

6. Ekstrak Kekerang
Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting dalam sintesis cecair synovial yang membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidrat mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.

7. Lactobacillus acidophilus
Membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula sistem usus yang sihat yang mampu meningkatkan penyerapan kolagen.
 
 
haaaa, best kan? jadi, apa tunggu lagi. jom dapatkan sebelum promosi berakhir.
harga sekotak ialah rm298.00, namun harga sempena promosi ni laaaaagiiiiiii best dan sangaaaaaaatttttt jimat. sebab itulah saya pun tunggu promosi ni. giler kau tak nak rembat berkotak-kotak? hihihi
 
mari, hubungi saya.
Mira, 013.908.0524

No comments:

Post a Comment