RESEPI PISANG GORENG PANAS

hehehehe..
 
jangan tertipu dengan tajuk entri kali ni. ada simbolik nih. apa dia???
oh, tidak lain tidak bukan mestilah pasal ESP...
 
ESP —HOT PRODUCT a.k.a PISANG GORENG PANAS.

Satu-satunya produk evergreen.

Dan sentiasa ada di kalangan kawan-kawan dan pelanggan saya mencuba pelbagai resepi sebab ada segelintir dari mereka tidak dapat menelan rasanya yang asli itu. Hih
ihi....

Mari kita tengok apa senarai bancuhan yang boleh anda cuba.

1.ESP + Air suam


2.ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung)

3.ESP + Fresh Milk + kurma (boleh rendam kurma dalam susu..biarkan seketika..nak lama pun x pe.. pastu blend dan akhirnya campur dengan 1 sudu ESP-shake!)

4.ESP + Susu Anmum

5.ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee (sangat mantop time Ramadhan)

6.ESP + Nesvita 3in1

7.ESP + jus twister tropicana

8.ESP + Ribena

9.ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)

10.ESP + Milo/Horlicks (ini kegemaran saya.. hihi)

11.ESP + sirap bandung

12.ESP + fresh milk + 1 sudu madu + 1 sudu oat + 1 sudu serbuk koko (blend) *boleh campur setengah sudu kecik serbuk Shaklee fiber iaitu CINCH (jika ada)

13.ESP + KOKO + OAT

14.ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL 

15.ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air msk (blend)

16.ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk --- blend !!

17.ESP + meal shakes + MILO --- minus sejuk-sejuk, SEDAP..!!

18.ESP + Nestle Bliss (sejuk2 dari peti ais)

19.ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + mealshakes + susu tepung --blend, pastu letak ketul ais, sedap n kenyang

20.ESP + kurma + badam + avocado + ais(blend sekali)--- hasil? sgt mengujakan!! 
 
PERINGATAN:

1. JANGAN BANCUH protein dengan AIR PANAS kerana kandungan zat protein mudah musnah pada suhu yang tinggi.

 2. Jangan ambil lebih dari 3 sudu besar sehari sebab berat untuk buah pinggang nak proses protein yang berlebihan.
 


DAPATKAN ESP ANDA HARI INI.

NAK 1, 2, 3???

HUBUNGI SAYA,
‪#‎ShakleeINDEPENDENTDistributor‬ anda
#‎MiRaM0hD0139080524‬

No comments:

Post a Comment